Руските военно-космически сили  са ликвидирали в Сирия влиятелните командири на

...
Руските военно-космически сили  са ликвидирали в Сирия влиятелните командири на
Коментари Харесай

„Ислямска държава” претърпя ново поражение! Главорезите загубиха трима от влиятелните си командири

Руските военно-космически сили  са ликвидирали в Сирия авторитетните командири на „ Ислямска страна ” Абу Омар аш Шишани, Аляудин аш Шишани и Салахудин аш Шишани. По думите на формалния представител на ведомството Игор Конашенков, „ преди няколко дни дойдоха разследващи данни за по-рано нанесен ракетен удар в покрайнините на град Абу Кемал, при който бе погубен команден пункт на „ Ислямска страна “ с намиращи се в него повече от 30 терористи, включително и от Северен Кавказ “.

„ Според получена информация от няколко канала, доказана на място, са унищожени дълго време укриващите се авторитетни командири на „ Ислямска страна “ Абу Омар аш Шишани, Аляудин аш Шишани и Салахудин аш Шишани. Ликвидирането на терористите в Сирия ще продължи “, съобщи Конашенков.

Конашенков заяви още, че за едно денонощие в Сиря съветските Върховен касационен съд са умъртвили 120 терористи, пристигнали от Таджикистан, Ирак и Северен Кавказ, както и отряд от 60 задгранични наемници. В резултат на въздушни удари в региона на Абу Кемал е унищожена цитадела на главорезите и към 40 бандити, както и седем транспортни средства с висока проходимост, снабдени с крупнокалибрено въоръжение.

В региона на Маядин е погубен команден пункт на терористите и близо 80 бойци. Южно от Дейр ез-Зор пък при въздушен удар е избит отряд на джихадистите, формиран от задгранични наемници.



Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР